RAZISKOVANJE

Pred nakupom masažnega ali plavalnega bazena je potrebno sprejeti kar nekaj odločitev. Najprej si morate vzeti čas za raziskovanje. Na naši spletni strani si lahko ogledate kar nekaj različnih modelov masažnih bazenov in plavalnih bazenov. Preberete si lahko tudi uporabne nasvete, ki bi vas utegnili zanimati glede uporabe masažnih bazenov.

POSTAVITEV

Potrebno je tudi razmisliti o primerni postavitvi masažnega bazena. Ali ga boste postavili v hišo, stanovanje ali na vrt? Pri postavitvi bazena zunaj hiše ali stanovanja, v nepokrit prostor se morate zavedati, da ga tako dodatno izpostavljate umazaniji in nepredvidljivemu vremenu. Zaradi same teže masažnega bazena je potrebno zagotoviti takšno površino, ki bo zadržala težo masažnega bazena.

VELIKOST

Po tem ko boste izbrali pravo mesto za vaš masažni bazen, boste morali razmisliti tudi o njegovi velikosti. Število družinskih članov in vaših prijateljev, ki bodo uporabljali masažni bazen, so vam lahko v pomoč pri izbiri prave velikosti. Masažni in plavalni bazeni so na voljo v različnih barvah, oblika in dimenzijah. V naši ponudbi boste zagotovo našli takega, ki bo ustrezal vašim željam.

DODATNA OPREMA

Ko boste izbrali masažni bazen, ki vam bo ustrezal je potrebno razmisliti še o morebitni dodatni opremi. Izbirate lahko med različnimi dodatki kot so televizija, avdio sistem, zvočniki, stopnice, zaščitna pokrivala, slapovi in podobno. Z dodatki boste svoj masažni bazen prilagodili povsem vašim željam.