svetovanje

 

V podjetju JANA smo pridobili že veliko izkušenj na področju masažnih bazenov in posluh za želje uporabnikov. S svetovanjem vam bomo pomagali  pri izbiri vašega masažnega bazena, ki vam bo najbolje ustrezal. Na naši spletni strani si lahko ogledate različne modele masažnih in plavalnih bazenov. 

 

 

 

montaža

 

Ob nakupu masažnih bazenov v našem podjetju, je seveda poskrbljeno tudi za montažo. Predhodno in po želji stranke svetujemo najprimernejši prostor postavitve.  Masažni bazen vam na dan montaže pripeljemo in ga umestimo na pripravljeno mesto. Ko je le ta postavljen ga priklopimo na pripravljen električni priključek ter  napolnimo z vodo. Zatem opravimo prvi zagon bazena, kjer vam razložimo upravljanje s funkcijami. V primeru, da lokacija postavitve še ni pripravljena, lahko vaš masažni bazen skladiščimo v naših prostorih. V primeru, da masažnega bazena ne boste uporabljali v zimskem času, vam ga pravilno nastavimo za zimovanje. Pri tem vam spustimo vodo iz cevi in tlačnih črpalk, namažemo tesnila in zaščitimo črpalke pred oksidacijo.

servis

 

V našem podjetju ponujamo tudi servis masažnih bazenov. Če pride do morebitnih okvar, jih poskušamo rešiti v najkrajšem možnem času. Servisiramo tudi  masažne bazene drugih znamk. V primeru okvare se v zimskem času odzovemo v 12ih do 24ih urah.