Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu s predpisi s področja varstva potrošnikov, na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje. S spletno trgovino https://www.jjana.si (v nadaljevanju kot »spletna trgovina«) upravlja JANA Invest d.o.o., Trgovina Jana, Kolodvorska cesta 16a, 1330 Kočevje.

Z registracijo v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter uporabniško geslo, ki ga določi uporabnik sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Obiskovalec z registracijo ali izpolnjenimi podatki za naročilo potrdi in jamči, da je polnoletna, popolno poslovno sposobna oseba. Z registracijo obiskovalec tudi postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Z registracijo ali uporabo spletne trgovine, uporabnik postane kupec, ki sprejema opisane pogoje in se z njimi v celoti strinja. S temi Splošnimi pogoji poslovanja se opredeljuje delovanje spletne trgovine, pravice in dolžnosti obiskovalca, uporabnika in kupca ter poslovno razmerje med Trgovcem in uporabnikom kot kupcem izdelkov iz ponudbe spletne trgovine

Cene

Spletna cena velja za vse registrirane uporabnike spletne trgovine Trgovca. Na spletno ceno so možni pribitki, glede na izbrani način plačila. Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih in vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave.Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine. Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, zato veljajo le do njihove vsakokratne spremembe. Kljub izjemnim naporom, da bi Trgovec zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V primeru iz prejšnjega stavka in v primeru, ko se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, to je od trenutka oddaje naročila do potrditve naročila, bo Trgovec:

  • uporabniku (kupcu) omogočil odstop od nakupa in mu hkrati ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko korist in zadovoljstvo.
  • uporabniku (kupcu) to sporočil in ga obvestil o novih cenah, uporabnik (kupec) ima v takšnem primeru možnost svoje naročilo spremeniti ali ga deloma ali v celoti preklicati ali pa potrditi naročilo po novih cenah, vse brez dodatnih stroškov.

Zaloga artiklov

Pridržujemo si pravico do korekcije zaloge artiklov v primeru da dobavitelj izdelka nima na zalogi ali ga od dobavitelja ni mogoče več dobiti.

V primeru iz prejšnjega stavka in v primeru, ko izdelka ni mogoče več dobaviti, bo Trgovec:

  • uporabniku (kupcu) to sporočil in ga o tem obvestil, uporabnik (kupec) ima v takšnem primeru možnost svoje naročilo spremeniti ali ga deloma ali v celoti preklicati. 

Akcijska ponudba in dodatni popusti

V akcijski ponudbi najdete artikle, ki smo jih posebej znižali in namenili širšemu krogu uporabnikov. Akcija velja do razprodaje zalog. Pridržujemo si pravico, da stranko lahko obvestimo, da artikla ni na zalogi ali pa se je spremenila cena in ji poiščemo najboljšo rešitev ali pa ji v celoti povrnemo njen denar.

  • Dodatni popusti ne veljajo na izdelke, ki se pojavljajo na platformi CENEJE.SI

 

Odprodaja artiklov

V odprodaji najdete artikle, ki so posebej znižani, ker gre za razstavne eksponate. Pri teh izdelkih so možne morebitne lepotne napake. Pri teh artiklih je obvezen prevzem v trgovini. 

Pritožbe in spori

Pritožbe in spore poskušamo reševati hitro in učinkovito pri tem pa spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko (070 700 802) ali po elektronski pošti (trgovina.jana@siol.com).

Odveza odgovornosti

Ponudniku se vedno trudi po svojih najboljših močeh, da zagotovi pravilnost in ažurnost svojih podatkov in enako velja z celotno slikovno in zvočno vsebino (slike, video), vendar je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Varovanje podatkov

Lastnik spletnega mesta zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup) ter pošiljanje reklamnega gradiva. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi.

Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Trajno hranimo podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji v računalniški sistem, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

Pravno obvestilo

Spletna trgovina jjana.si je v celoti last podjetja JANA Invest d.o.o. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb vsebin, zalogi, dobavljivosti izdelkov, napak v cenah, opisu ali sliki izdelkov.